2 & 3 juni: Lindberg dagen bij Oogmode Cocon

Twee dagen lang: de grootste collectie LINDBERG van Nederland

De grootste collectie LINDBERG monturen van Nederland, een hapje en drankje en een leuke korting van 50 euro: dat is wat de LINDBERG dagen bij Oogmode Cocon u te bieden hebben. Op vrijdag 2 juni (van 11 tot 18 uur) en zaterdag 3 juni (van 9.30 tot 17 uur) staat het Deense monturenmerk bij ons centraal. Dus zet ‘m in uw agenda! Want de brillen van LINDBERG zijn echt een begrip met hun minimalistisch vormgeving en lichtgewicht materialen. Komt u kijken? Wij zien er naar uit!

Van hofleverancier tot wereldmerk

LINDBERG omschrijft de Deense designtraditie zelf als één van discretie, klassieke elegantie en doordachte eenvoud. Geheel in lijn hiermee ontwikkelde Paul-Jørn Lindberg begin jaren ’80 het eerste Titanium-Air-montuur: een titanium strip die in het glas valt en zonder schroeven is gemonteerd. Het Deense koningshuis behoorde tot de eerste klanten. Daarmee zetten zij de trend voor één van de beste designs van de twintigste eeuw.

Inmiddels is de LINDBERG-collectie veel breder geworden, met het gebruik van acetaat, buffelhoorn en goud. Dat maakt de monturen zichtbaarder. Het biedt LINDBERG de ruimte om op zijn unieke manier de mode te vertalen in bescheiden accenten van vormen en kleuren. Gebleven zijn de aandacht voor detail, voor technologie en vakmanschap. Elke bril wordt – nog steeds schroefloos – met de hand afgewerkt en genummerd. Zo kun je inderdaad zeggen: ,,Van mijn bril is er maar één!”.

Stel zelf een unieke kleurencombinatie samen

Wist u dat alle LINDBERG-modellen gepersonaliseerd kunnen worden? Aan de hand van kleurstalen, kiest u voor elk onderdeel de tint die het gewenste accent geeft. Met een computeranimatie kunnen we u van tevoren een goed beeld geven van het resultaat. Uw naam wordt aan de binnenkant gedrukt, waarmee de bril echt helemaal bij u hoort.

Ga voor een beter beeld naar onze website https://oogmodecocon.nl/monturen/design-en-duurzaamheid/lindberg/ of kijk op https://lindberg.com/.