Agenda Ameland

In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus, kunnen wij voorlopig niet terecht bij huisartspraktijk Maters. Zodra het mogelijk is, komen wij graag weer naar Ameland om de oogzorg te leveren die u van ons gewend bent. Ondertussen kunt u wel terecht in onze winkel in Leeuwarden.

Voor bewoners van Ameland heeft Oogmode Cocon een bijzondere service. Ze hoeven het eiland niet meer af als de bril stuk is, de ogen gemeten moeten worden, de contactlenzen aan controle toe zijn of als er een nieuwe bril uitgezocht mag worden. Zo’n tien keer per jaar brengen wij namelijk een bezoek aan het eiland.

Bij huisartsenpraktijk Maters, aan de Schoolstraat 1 in Nes, hebben we moderne oogmeetapparatuur tot onze beschikking. Bovendien brengen we een mooie selectie mee van onze collectie brillen en een set gereedschappen voor kleine reparaties.

Omdat er veel gebruik wordt gemaakt van onze eilanden-service, is het nodig dat je van tevoren een afspraak maakt. Dat gaat het beste telefonisch, via onze winkel in Leeuwarden (058 215 1353).

Data 2020

access_time
maandag 13 januari
access_time
maandag 24 februari
access_time
maandag 23 maart GEANNULEERD
access_time
maandag 11 mei GEANNULEERD
access_time
maandag 22 juni GEANNULEERD
access_time
maandag 7 september
access_time
maandag 19 oktober
access_time
maandag 30 november
Menu