Bloomdale: vrolijke en trendy ontwerpen uit Nederland

Van Bloomdale wordt je blij; wij tenminste wel. Nog leuker is, dat deze vrolijke en trendy ontwerpen uit Nederland komen. In het Brabantse Rosmalen wordt de eerste hand gelegd aan de collectie van Bloomdale. Die richt zich op een breed publiek, mannen en vrouwen in elke leeftijd, maar is toch ook nét even anders.

Het ‘nét even anders’ zit ‘m in de originaliteit van de vormen, de diepe kleuren en levendige patronen. De collecties zijn heel divers van stijl. Urban chique ogen bijvoorbeeld de rosé-goudkleurige monturen met kunststof accenten. ‘Artistiek’ past zeker ook bij de uitbundiger, kunststof uitvoeringen: zoals groen en rood met zwarte streepjes. Zelfs de sportievere en meer gangbare modellen, hebben dubbele kleuren, meerdere materialen en – weliswaar een rustige – maar toch bijzondere uitstraling. Zo krijgt een donkergrijs metalen montuur – recht en hoekig van model – een bruin randje langs de glazen. Zo maakt Bloomdale het nét even anders.

Draagcomfort

De modellen zijn gemaakt van hoogwaardige en lichte materialen. Zo komt het kunststof uit de bekende, Italiaanse acetaatfabriek Mazzucchelli. Japan levert er stainless steel voor met een nikkelvrije coating. De  zachte siliconen neuspads komen uit Duitsland. Een goede kwaliteit is de basis voor Bloomdale. Dat zorgt voor comfortabel en lang draagplezier, ook voor mensen met een gevoelige huid.

Vrolijk

Het brillenlabel is opgericht in 2015. Inmiddels zijn de vrolijke en trendy ontwerpen verkrijgbaar bij meer dan 400 onafhankelijke opticiens in Nederland en bij ruim 2500 onafhankelijke partijen in 22 andere landen binnen en buiten Europa. En Bloomdale zet nog steeds in op groei. Ze produceren meerdere keren per jaar een collectie onder het eigen label. Daarbij blijft het serviceniveau ook hoog. Zo biedt Bloomdale twee jaar garantie op alle monturen én leveren ze voornamelijk uit voorraad. Dat maakt de levertijd kort, ook voor reparatie-onderdelen. Ook daar worden wij vrolijk van!

 

Kijk voor meer plaatjes op: https://bloomdale.eu/