9 & 10 december: Feestje voor Theo

Waarom een feestje voor de design-monturen van Theo? Het Belgische merk Theo verkopen we bij Oogmode Cocon al heel lang, met veel plezier en als enige opticien in Leeuwarden. ‘Een Theo’ is voor ons dan ook echt een begrip geworden. Maar wat maakt een Theo dan tot een Theo?

liefde voor design

De liefde voor design, originaliteit en kwaliteit spat al sinds 1987 van de monturen af. Net dat hoekje eraf; die asymmetrisch rand; een platte zijkant of extra breed facet: de designers van Theo hebben zichzelf tot doel gesteld om de eindgebruiker te blijven verrassen met hun ontwerpen. Het kleurgebruik speelt daarbij een belangrijke rol. Dat is redelijk rustig, met veel gebruik van verzadigde basistinten in blauw, bruin of rood. Felle accenten roze, geel of oranje geven contrast en een frisse, eigenzinnige uitstraling. De materialen die Theo kiest zijn hoogwaardig van samenstelling, veelal titanium en acetaat. Met het gegeven dat de monturen volledig in Europa gemonteerd worden – soms zelfs met de hand geschilderd – is de kwaliteit van Theo meer dan gewaarborgd.

Kijk voor plaatjes: https://oogmodecocon.nl/monturen/merken/theo/ en https://www.jules2.theo.be/nl/

feestje Theo

Daarom een feestje voor de design-monturen van Theo. Dat vindt uiteraard plaats bij Oogmode Cocon aan de Wirdumerdijk 33 in Leeuwarden, op vrijdag 9 december en zaterdag 10 december. Speciale gast is Theo-ambassadeur Thomas Lambrechts, die uit Antwerpen de laatste collectie meebrengt. In het nieuwe gedeelte van onze winkel, die recent is uitgebreid met pand nr. 35, laten we zoveel mogelijk monturen zien. Dat wordt een kleurrijke uitstalling, waarbij meer te zien is, dan op het eerste gezicht verwerkt kan worden. We helpen u dan ook graag met het selecteren van een montuur dat u het beste staat en past. Een hapje & drankje geven het geheel extra sfeer. Bovendien hebben we een uniek cadeautje voor u klaarliggen, ontworpen door Theo, als u tijdens het evenement voor één van hun prachtige brillen kiest.

oogmeting

Gezien de verwachte drukte, kunt u een oogmeting het beste vòòr of na de Theo-dagen plannen. Dat kan online, via de afspraken-knop, of telefonisch: 058-2151353.