Kinderbrillenweek met winactie

Oogmode Cocon is blij met zijn jonge klanten. In onze brillenwinkel vindt je dan ook de grootste collectie kinderbrillen van Leeuwarden. We hebben onder meer kinderbrillen van de montuurmerken Vingino, Ray-Ban, Rex&Sue, Red, Strong en Tartine&Chocolat. Op onze website-pagina voor kinderbrillen, kun je daar meer over lezen: https://oogmodecocon.nl/monturen/kinderbrillen/ Zowel onze Cocon-Kids en onze kinderbrillen zetten we graag in de spotlights met onze jaarlijkse Kinderbrillenweek. Die gaat plaatsvinden in de herfstvakantie. Dat is in Friesland van 15 t/m 22 oktober 2022. Wat is er dan bij Oogmode Cocon, dé opticien van Leeuwarden en Friesland, te doen?

Knutselplaat

In onze brillenwinkel, aan de Wirdumerdijk 33 in Leeuwarden, ligt een knutselplaat klaar. Hiermee kunnen alle kinderen – of ze nu wel of geen bril dragen – hun droombril maken. Leveren ze die uiterlijk 22 oktober bij Oogmode Cocon in, dan krijgen ze een kleine verrassing. Bovendien maken ze kans op een cadeaubon van € 25,- van Spellekijn, de mooiste spellen- en speelgoedwinkel in Leeuwarden.

Foto-modellen

We zoeken weer nieuwe ‘modellen‘ voor de twee canvasdoeken die ophangen bij de afdeling kinderbrillen van Oogmode Cocon. Wie vindt het leuk als zijn/haar foto met de kinderbril van Oogmode Cocon, één jaar lang in de winkel hangt? Je krijgt een fotoshoot met een professionele fotograaf; één foto-afdruk naar keuze en – als er een jaar verstreken is – ook het canvasdoek met de ‘eigen’ foto. Is dat net iets voor jou/jullie? Mail dan uiterlijk 22 oktober een foto met telefoonnummer naar Oogmode Cocon via het mailadres: marketing@oogmodecocon.nl.

SALE kinderbrillen

Kijk ook eens bij de doorlopende SALE van kinderbrillen bij Oogmode Cocon. Daarin zijn alle merkmonturen voor de helft afgeprijsd! Een aanbieding die je goed kunt gebruiken om een reserve- of sportbril voor de kinderen te kopen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje, en dan is het prettig om de bril niet dagenlang te hoeven missen.

We gaan er deze herfstvakantie weer een mooie kinderbrillenweek van maken bij Oogmode Cocon, want behalve de grootste opticien willen we ook graag de leukste opticien van Leeuwarden (en Friesland) zijn en blijven!