Onze collectie brillen is groot en meeslepend

,,Waarom zou ik bij jullie een bril kopen als het ergens anders zoveel goedkoper kan?”. Die vraag wordt ons regelmatig gesteld. ,,Kijk eens om u heen. Wat ziet u dan?”, is dan onze tegenvraag. ‘Een prachtige winkel’: jazeker. ‘Bijzondere brillen’: inderdaad, die vallen op. Als zelfstandig opticien hebben de medewerkers van Cocon het voorrecht om helemaal zelf te kiezen welke monturen zij willen inkopen. Dat zijn in meerderheid brillen met een authentiek design, die – liefst in Europa – ambachtelijk geproduceerd worden uit duurzame materialen. Dan hebben we het over merken zoals Theo, Lindberg, Anne et Valentin, ResRei en het Hollandse Preciosa. Klik op Designmonturen voor een blik in onze etalage. Misschien is een welgemeende waarschuwing zelfs op zijn plaats. Je zou niet de eerste zijn die zich komt ‘oriënteren’ en dan een bril op zet, die niet meer uit ’t hoofd gaat. Vandaar de titel: groot en meeslepend.

Behalve design, hebben we ook een budgetlijn – de Cocon Selectie – met complete brillen vanaf €279,-. Dat valt dan weer mee, toch? Onze collectie zonnebrillen beslaat de volledige entree van de winkel, terwijl ook de Kinderbrillen een grote, eigen hoek hebben.

Aandacht

De kwaliteit van de glazen vinden wij ook belangrijk. In een mooi montuur zetten wij het liefst de beste glazen. Daarvoor werken we hoofdzakelijk samen met glasleverancier Hoya. Incidenteel bestellen we ook bij Zeiss, Essilor en Rodenstock.

Tenslotte zijn onze deskundigheid en uitstekende service pluspunten. We besteden veel aandacht aan de oogmeting, het uitzoeken van een passende bril en aan de nazorg. Daarom hebben we een grote, vaste klantenkring en leiden we gelukkig nog dagelijks nieuwe geïnteresseerden in onze prettige winkel rond.

Overtuigd van onze meerwaarde, van onze USP’s (Unique Selling Points)? Dan helpen we je graag verder. Met aandacht, want dat maakt alles beter, is onze visie.

Johann von Goisern: specialist in brillen met veel gekleurde lagen
Merken
Design en duurzaamheid: daar gaat het ons om
Cocon-selectie
Trendy merk-monturen voor scherpe prijzen
Grote collectie kinderbrillen bij Oogmode Cocon voor scherpe prijzen en met leuke extra's.
Kinderbrillen
Maak de blits met een bril van Cocon-Kids
Stralende collectie zonnebrillen bij Oogmode Cocon
Zonnebrillen
Grote collectie, helder zicht en goede bescherming