Maak de blits met een bril van Cocon Kids

Voor Kids doen wij altijd ons best met een grote collectie kinderbrillen voor scherpe prijzen en met leuke extra’s. In de Kids-hoek vind je zo’n 100 monturen van onder meer: Etnia Barcelona, Johann von Goisern,  Lindberg, Nike, Ray-Ban, Red, Rex & Sue, Strong, Tartine & Chocolat, Vulkani en Vingino. Samen nemen we de tijd om het montuur uit te zoeken dat het beste past bij het gezicht en bij de sterkte. De kosten zijn rond de 250 euro per bril, inclusief een paar geharde kwaliteitsglazen met een ontspiegeling.

Cocon Kids

We hebben een grote hoek ingericht voor onze Cocon Kids. Achter in de winkel, aan de rechterkant, staat het met grote letters op de muur. Die zijn eigenlijk overbodig als je kijkt naar de vrolijke oker-gele kastjes en vintage ballenautomaat. Nog opvallender zijn de verlichte portretten van twee kinderen met een bril. Elk jaar kiezen we een nieuw stel kinderen uit onze klantenkring die een heuse fotoshoot krijgen bij een professionele fotograaf. Het heeft een positieve uitstraling: jij mag er zijn met je bril!

Sale

Qua maten hebben we alles in huis: monturen voor hele jonge kinderen tot en met groep-8-ers. De stijl is heel divers met veel kunststof in vrolijke tinten, gedekte kleuren of transparante uitvoeringen. Ook de subtiele metalen monturen ontbreken niet. Want wat kan het de Kids wijs staan: dat (rosé)goudkleurige rondje of dat stoere, matzwarte pilotenmodel. Bij Cocon nemen we echt de tijd om samen te kijken wat het beste past, ook in combinatie met de nodige sterkte.

Natuurlijk hebben we voor de Kids sterke monturen gekozen, maar een ongeluk zit op die leeftijd in een klein hoekje. Gelukkig kunnen we veel repareren en bieden 1 jaar garantie. Bovendien maken we het aanschaffen van een reserve- of sportbril aantrekkelijk, door op de oude collectie bij wijze van Sale 50% korting te geven.

Eigen glazen slijpen

Behalve een eigen hoek, grote collectie, scherpe prijzen en goede service krijgen de Kids bij ons een VIP-behandeling. Als ze het leuk vinden, mogen ze in de werkplaats meekijken en -helpen bij het slijpen van hun eigen brillenglazen. Zo heb je ook nog wat te vertellen over je nieuwe bril!