Oogmode Cocon start Roze-bril-campagne

‘Wie gun jij een ogenblik door een roze bril?’ vraagt Oogmode Cocon. In een bijzondere mailing stuurt de optiekzaak in Leeuwarden deze week een roze bril aan duizenden klanten. Op stevig papier, weliswaar, maar gemakkelijk los te maken en op te zetten. Het idee is dat zoveel mogelijk mensen een foto delen, van zichzelf met roze bril, als positief bericht.

‘Onze roze-bril-campagne is bedoeld als vrolijke noot, om de stroom van serieuze berichten een moment te doorbreken’ legt Cocon in de mailing uit. De pas verbouwde winkel aan de Wirdumerdijk 33 is steeds open gebleven. ,,Dat is een bewuste keuze,” zegt eigenaar Hans Clemens ,,om klanten die problemen hebben met hun bril of lenzen te kunnen blijven helpen.” Uiteraard heeft hij de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Spatschermen in de winkel en meetruimte; een duidelijke signalering om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden en regelmatige desinfectie. ,,Door voor maximale bescherming te zorgen, kunnen we toch iets voor elkaar betekenen,” meent Clemens.

Iedereen die ook mee wil doen aan de roze-bril-campagne, kan gratis een exemplaar ophalen in de winkel. De openingstijden zijn aangepast: maandag van 13 tot 17 uur en dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur.

Interview radio Omrop Fryslan: