Primeur: Oogzorg en brillenservice op Schiermonnikoog

Op verzoek van de gemeentelijke dienst Zorg en Welzijn heeft Oogmode Cocon een eerste bezoek aan Schiermonnikoog gepland. Op dinsdag 26 januari worden er – op afspraak – oogmetingen en lenscontroles gedaan in het Gezondheidscentrum aan de Van Starkenborghstraat 17.

Cocon levert al jarenlang oogzorg op Ameland. Schiermonnikoog is weliswaar kleiner, maar de behoefte aan een opticien op het eiland is net zo groot. Vanuit deze gedachte heeft Zorg en Welzijn contact gezocht met Oogmode Cocon. Wij geven graag gehoor aan de oproep.

Op dinsdag 26 januari zit één van onze oogspecialisten vanaf 10.30 uur klaar voor metingen en controles. Ook voor het bijstellen van monturen en met kleine reparaties kunnen eilandbewoners die dag in het Gezondheidscentrum terecht. Er wordt op afspraak gewerkt. Daarvoor kan iedereen ons bellen: 058 2151353. Mocht er een nieuwe bril nodig zijn, dan is er keuze uit een diverse collectie, mooie monturen. Speciale wensen kunnen bij het maken van de afspraak worden doorgegeven.

Als genoeg mensen gebruik maken van de service van Cocon, wil Hans Clemens die zo’n vier keer per jaar blijven aanbieden. Voor vervoer naar het Gezondheidscentrum of begeleiding kan contact worden opgenomen met Zorg en Welzijn: 06 11617657.