Oogmode Cocon naar Schiermonnikoog

Oogmode Cocon uit Leeuwarden komt naar Schiermonnikoog voor oogmetingen en lenscontroles. Deze unieke service is ontstaan in samenwerking met de gemeentelijke dienst Zorg en Welzijn van de gemeente Schiermonnikoog. Op hun verzoek bezoekt opticien en contactlensspecialist Hans Clemens het eiland een paar keer per jaar namens Oogmode Cocon. Wilt u graag een gezicht bij die naam? Op onze website vindt u hem terug in onze teampresentatie: https://oogmodecocon.nl/team/.

Nieuwe bril

Alle bewoners van Schiermonnikoog kunnen bij Hans Clemens terecht in het Gezondheidscentrum aan de Van Starkenborghstraat 17. Hij heeft daar apparatuur staan om oogmetingen te doen, lenscontroles en kleine reparaties aan de bril. Ook een nieuwe bril uitzoeken behoort tot de mogelijkheden. Hans brengt een selectie mee van de monturen die bij Oogmode Cocon in de winkel liggen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de winkel aan de Wirdumerdijk 33-35, als u het vaste land bezoekt. Als grootste opticien van Leeuwarden kunnen we u heel wat laten zien en laten passen. In de koffer voor het bezoek aan Schiermonnikoog gaan zowel zonnebrillen, voordelige tweede brillen – om te lezen of voor achter het beeldscherm – en designmonturen. Zoekt u een montuur met een specifieke vorm of kleur? Als u het doorgeeft, houden we er graag rekening mee bij het uitzoeken van de brillen die meegaan. Hans maakt het montuur direct passend op uw gezicht. Dan sturen we de complete bril, met de glazen op uw sterkte, later naar uw huisadres.

U kunt alvast een idee krijgen van onze collectie, via: https://oogmodecocon.nl/monturen/merken/ en https://oogmodecocon.nl/zonnebrillen/ en https://oogmodecocon.nl/monturen/cocon-selectie/.

Op Schiermonnikoog werkt Hans uitsluitend op afspraak. Die kan niet worden ingepland met de online-agenda op de website. U kunt daarvoor bellen naar Oogmode Cocon in Leeuwarden via 058 2151353. Dan reserveren we tijd voor u. Voor vervoer naar het Gezondheidscentrum of begeleiding, kan de gemeentelijke dienst Zorg en Welzijn bemiddelen. Ze zijn bereikbaar op 06 11617657 en www.schiermonnikoog.nl.

Data 2024

access_time
18 april
access_time
19 april