Agenda Schiermonnikoog

Oogmode Cocon levert al jarenlang oogzorg op Ameland. Schiermonnikoog is weliswaar kleiner, maar de behoefte aan een opticien op het eiland is net zo groot. Vanuit deze gedachte heeft de gemeentelijke dienst Zorg en Welzijn contact met ons gezocht. Eigenaar Hans Clemens geeft gehoor aan de oproep. Op 26 en 27 januari kunnen alle eilandbewoners voor het eerst terecht in het Gezondheidscentrum aan de Van Starkenborghstraat 17 voor oogmetingen, lenscontroles, een nieuwe bril en kleine reparaties. De belangstelling is overweldigend.

Afhankelijk van de behoefte aan onze dienstverlening, zullen we – naar verwachting – zo’n vier bezoeken per jaar inplannen. Op Schiermonnikoog werken we uitsluitend op afspraak via 058 2151353. Mocht er een nieuwe bril nodig zijn, dan is er keuze uit een diverse collectie, mooie monturen. Speciale wensen kunnen bij het maken van de afspraak worden doorgegeven.

Voor vervoer naar het Gezondheidscentrum of begeleiding, wil Zorg en Welzijn graag bemiddelen. Ze zijn bereikbaar op 06 11617657.

Data 2021

access_time
dinsdag 26 januari
access_time
woensdag 27 januari
access_time
dinsdag 6 april
access_time
woensdag 7 april
Menu