Serengeti Monturen

Serengeti zonnebrillen kijken helder en beschermen het best

Zet iemand een Serengeti op en de meest gehoorde reactie zal zijn: ‘Wat kijkt dat rustig!’ Doordat de glazen meekleurend zijn, een blauwfilter hebben en minder schittering geven, kijken Serengeti zonnebrillen helder en beschermen het best. Daarom heeft Oogmode Cocon, als grootste opticien van Leeuwarden, altijd Serengeti zonnebrillen in de collectie.

Meekleurend (Photochromic)

Bij fel zonlicht kleuren de glazen donkerder. Is de UV-straling minder sterk, bij bewolking of regen, dan blijven de glazen lichter van kleur. Meekleurende glazen passen zich dus aan verschillende lichtomstandigheden aan, zodat jouw ogen dat niet meer hoeven te doen. Daarmee voorkom je vermoeide ogen. Alle glazen van Serengeti zijn meekleurend.

Blauwfilter (Spectral Control Filter)

Blauw licht is het meest schadelijk voor het netvlies. Het blauwfilter van Serengeti houdt dit voor maar liefst 95% tegen. Behalve bescherming, geeft de gepatenteerde bewerking een beter contrast. Alle glazen van Serengeti zijn voorzien van het Spectral Control Filter.

Minder schittering (Polarization)

Een polarisatie-laag neemt de schittering weg die normaal op een spiegelend oppervlak kan ontstaat, zoals water of asfalt. Het merendeel van de Serengeti-glazen is gepolariseerd. De polarisatie zit tussen twee lagen glas in, zodat hij niet kan slijten of beschadigen. Zo blijft hij een perfecte bescherming bieden.

De conclusie is dat Serengeti zonnebrillen echt bijzonder zijn en het beste bieden voor je ogen. Zo nodig kunnen we de glazen ook voor je op sterkte bestellen, zelfs met een leesgedeelte (multifocaal). Kom naar Oogmode Cocon in Leeuwarden om het zelf te ervaren!