Cocon-selectie: trendy merkmonturen voor scherpe prijzen

Dat Cocon duur is? Je hebt bij ons anders al een complete verte- of leesbril voor € 279,- Dat bedrag is inclusief standaard-kwaliteitsglazen, voorzien van een ontspiegeling en harde laag. En dan maken we het kiezen ook nog leuk. Want het aanbod geldt voor een diverse collectie monturen van bijvoorbeeld Etnia Barcelona, Calvin Klein, Scotch & Soda, Nike en Ray-Ban. Dat is nou onze Cocon-selectie: trendy merkmonturen voor scherpe prijzen. Goed om te weten, toch?

Merk-monturen

We hebben er een aparte hoek voor ingericht, voor onze Cocon-selectie. Tussen de balie en de oogmeetruimtes staat het met grote letters op de muur. Daar hangen 12 rijen monturen, de neusbrug rustend op een speciale staalconstructie.  Eronder een groot blok met 12 diepe lades vol brillen. Het is een verzameling met verrassend veel bekende namen, zoals Ray-Ban, Esprit, Nike, Scotch & Soda of Calvin Klein.

Transparant

Ze worden aangevuld door minder bekende, maar zeker niet minder leuke, merken zoals het artistieke Etnia Barcelona, mannelijke Black Forest en smalle Vulkan. We zien veel kunststof brillen in een waaier aan kleuren en transparante tinten, maar ook metalen monturen maken deel uit van de collectie. Met hun subtiele kleuren, (mat) zilver of goud-look, zijn ze onopvallend maar stoer van uitstraling.

Scherpe prijzen

Speciaal voor klanten die minder uit willen geven, vaak van bril wisselen, een leesbril of computerbril erbij gaan gebruiken: daarvoor is de Cocon-selectie bedoeld. De prijzen zijn dan ook scherp. Voor een complete verte- of leesbril rekenen we €279,- af.

Hierop gelden alleen toeslagen als de sterkte buiten het voorraad-bereik valt of de klant zelf een dunner glas, andere ontspiegeling of bijvoorbeeld een tint in het glas wenst. Een beeldschermbril met ontspiegelde glazen kost €399,- en een complete multifocale bril is er in de Cocon-selectie vanaf €499,- Zo blijft Cocon behalve trendy ook betaalbaar.