18 dec. t/m 13 jan: Mooie kortingen op mooie monturen

Aan het einde van het jaar houden we weer opruiming bij Oogmode Cocon. Alle lades, rekken en planken worden nagekeken op minder nieuwe modellen. Voor onze SALE! Van maandag 18 december tot en met zaterdag 13 januari kunt u ze kopen met maar liefst 50% korting. Daarnaast heeft u keuze uit een selectie monturen van de huidige collectie, waar we u 25% korting op geven (*). En weet u wat het mooie is? U krijgt er bij ons altijd 100% aandacht bij, want daar korten we nooit op!

We hebben een hele hoek ingericht voor de SALE-monturen tussen de bar en de meetruimtes. Op de monturen met een rode sticker geldt 50% korting; voor die met een groene sticker betaalt u 25% minder. Merken die u er bijvoorbeeld aan zou kunnen treffen:

  • Anne & Valentin
  • Yellows Plus
  • Nike
  • Calvin Klein
  • Esprit

Kortom: mooie monturen met mooie kortingen. Voor een bril naast de lenzen, een extra lees-, computer- of hobby-bril: dit is uw kans om die met voordeel aan te schaffen. Ook aan de kinderen hebben we gedacht. Als we u een tip mogen geven: kijkt u dan eens bij de SALE in de Kids-hoek voor een reservebril of een bril voor het sporten. Dat is hartstikke handig en extra voordelig met 50% SALE-korting op de monturen.

Zijn dat voor u nog niet genoeg redenen om bij ons binnen te lopen? We hebben leuke pakketjes klaarliggen om klanten die tijdens de SALE een bril kopen, te bedanken voor hun vertrouwen in ons. Zo houden we het prettig zaken doen.

Fijne feestdagen gewenst.

We zien u in het nieuwe jaar graag weer!

(*) Uiteraard zijn andere acties niet van toepassing op de SALE-monturen.