Design zonnebrillen die helder kijken en goed beschermen

Als de zon schijnt, dan wilt u daar toch optimaal van kunnen genieten? Wij hebben een stralende collectie design zonnebrillen die helder kijken en goed beschermen. Excentrieke modellen; een flink aantal populaire merken en sport-zonnebrillen: u vindt ze allemaal bij Oogmode Cocon. Ook voor glazen op sterkte of reparaties kunt u bij ons terecht.

Design

Wie Oogmode Cocon binnenstapt, staat direct voor onze wand vullende collectie zonnebrillen. Meest opvallend zijn de modellen van de merken Theo (België) , Anne & Valentin (Frankrijk) en ResRei (Italië). Daarin is de hand van een ontwerper terug te zien. De uniciteit wordt versterkt door de keuze voor bijzondere materialen en contrastrijke kleurencombinaties. Ook de constructie en afwerking zijn van hoge kwaliteit. Wie voor de beste glazen gaat, kan bij ons een Serengeti uitkiezen. Vindt u het belangrijk dat de zonnebril verantwoord geproduceerd is? Kijkt u dan eens bij Dick Moby (Nederland): een volledig ecologisch verantwoord merk. Voor smalle gezichten hebben we Colibris (Duitsland) ingekocht. En sporters vinden in de brillen van Gloryfy een mooie aanvulling op hun uitrusting. Daarnaast ziet u bij Oogmode Cocon zonnebrillen hangen van onder meer Ray-Ban, Calvin Klein, Scotch & Soda, Etnia Barcelona en Morel.

Op sterkte

De kwaliteit van de glazen verschilt per leverancier. De gemene deler is dat ze allemaal tenminste categorie 3 UV-bescherming bieden volgens de Europese richtlijnen. We kunnen (vrijwel) alle zonnebrillen voorzien van glazen in de door u gewenste sterkte. Mineraal (glas) of kunststof; gepolariseerd of fotochromatisch: we kunnen u er in de winkel alles over vertellen en laten zien.

Service

Onze inspanningen houden niet op nadat u heeft afgerekend. Krijgt u na verloop van tijd de glazen niet meer goed schoon: in de winkel kunt u ‘m ultrasoon laten reinigen. Is er iemand op de zonnebril gaan zitten of is hij gevallen: wij doen er alles aan om ‘m weer te herstellen. Dat is de service van Oogmode Cocon.